ΑΝΔΡΙΚΑ / KRICKET / KRICKET ΑΝΔΡΙΚΑ LOAFERS ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ 6400Κ
Zoom Επιλέξτε για Mεγένθυση

KRICKET ΑΝΔΡΙΚΑ LOAFERS ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ 6400Κ

Κωδ. Προϊόντος: 01-0106 Collection: AW19

109,0055,00 €

OUT OF STOCK

Ανδρικό παπούτσι με ιδιαίτερο σταμπωτό σχέδιο στο δέρμα. Συνδυάζονται άψογα με κοστούμι για τις εμφανίσεις σου στο γραφείο, για τις επίσημες περιστάσεις, αλλά και με σακάκι για μια χαλαρή βόλτα!
- Σύνθεση: Δέρμα
- Δερμάτινη εσωτερική επένδυση
- Διαθέτει πολύ μαλακό πάτο
- Ελληνικό προϊόν
- Εφαρμογή στο πόδι: Ελαφρώς μεγαλύτερη από το σύνηθες.

Οι αποστολές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν για τον καταναλωτή όποιο κι αν είναι το κόστος της παραγγελίας Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ Courier, με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. Οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Σε περίπτωση που δεν σας κάνει το νούμερο, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το ζευγάρι σας και να το αντικαταστήσετε με άλλο νούμερο ή, σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, με άλλο σχέδιο. Για επιστροφές εντός Ελλάδας και Κύπρου δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή. Εάν επιθυμείτε και δεύτερη αλλαγή ενός προϊόντος τότε τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο πελάτης.