ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ:

Οι αποστολές εντός Ελλάδας είναι δωρεάν για τον καταναλωτή όποιο κι αν είναι το κόστος της παραγγελίας Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι η ELTA Courier, με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα διανομής στην Ελλάδα. Οι αποστολές εκτός Ελλάδας γίνονται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.
 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες σε μεγάλα αστικά κέντρα αποστέλλονται και παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται και παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Για αποστολές σε Κύπρο ο χρόνος παράδοσης είναι 5-10 εργάσιμες ημέρες ενώ για το εξωτερικό ο χρόνος παράδοσης είναι 10-15 ημέρες.

Όλα τα προϊόντα της κατηγορίας ‘Outlet’ αποστέλλονται σε 3-4 εργάσιμες ημέρες.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ:

Σε περίπτωση που δεν σας κάνει το νούμερο, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το ζευγάρι σας και να το αντικαταστήσετε με άλλο νούμερο ή, σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, με άλλο σχέδιο. Για επιστροφές εντός Ελλάδας και Κύπρου δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε. Για επιστροφές από το εξωτερικό τα έξοδα επιστροφής βαραίνουν αυτόν που κάνει την επιστροφή. Εάν επιθυμείτε και δεύτερη αλλαγή ενός προϊόντος τότε τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μόνο μεταξύ προϊόντων της ίδιας σαιζόν.
Προϊόντα που ανήκουν στην ενότητα “OUTLET” καθώς και εκπτωτικά προηγούμενης σαιζόν δεν υπόκεινται στους όρους των δωρεάν αλλαγών και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για τον πελάτη.

 Έχετε το δικαίωμα επίσης να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, στο κουτί του όπως το παραλάβατε. Οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Οι επιστροφές γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση:

ΚΡΙΚΕΤ Ε.Π.Ε.
Λ. Γεωργικής Σχολής 43 MEGA OUTLET
57001 Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 6985805761

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας με αποστολή email στο [email protected] ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο +30 6985805761 (‘Ωρες 10.00π.μ. έως 18.00μ.μ.)

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ  Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας. Εξοφλείστε την παραγγελία σας με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας courier που θα σας το παραδώσει.

2. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ  Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ MASTERPASS  To MasterPass είναι μία νέα υπηρεσία της MasterCard για την οποία δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια επιπλέον υλοποίηση παρά μόνο να εμφανίσετε το λογότυπο στην σελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Alpha Bank:http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727

4ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL Η πληρωμή γίνεται δίνοντας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μέσω της γνωστής εταιρίας PAYPAL. Η πληρωμή με PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας.

5. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ  Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, σε κάποιον από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

- Alpha Bank: 479002330000342

- Eurobank: 0026 0125 89 0200976787

Δικαιούχος : ΚΡΙΚΕΤ ΕΠΕ